Киви на лицето

Една чудесна маска за лице
Киви на лицето

Такаааа.... Днес пренасяме красотата от Индия в... собствената си кухня. Предлагаме ви заедно с нас да си забъркате една чудесна маска за лице, с която ще подсилите очарованието си и ще станете още по-изкушаващо неустоими.

Основната съставка, която ще използваме за приготвянето й, е... киви. Любимият ни плод е чудесен източник на витамин C, E, и бета-каротин. Освен това, съдържа доволна доза лимонена киселина, която, знаете, има репутация на чудесен ексфолиант.

Сокът на зеления разбойник прониква дълбоко в кожата, почиства я като един истински професионалист и стяга порите. Бонус: смята се, че има силата да подобрява кръвообращението. Не се съмнявайте, че ако нанасяте редовно вълшебната смес върху лицето си, ще се радвате на освежена, чиста и нежна физиономия.

inm.comХубавото е, че маската се приготвя бързо, само за няколко минути, а освен 1 супена лъжица предварително изстискан сок от киви, за нея ще са ви нужни още:

 

жълтъкът на едно яйце

1 супена лъжица зехтин

Разбъркайте всички съставки в блендер, до получаване на еднородна текстура. След това внимателно нанесете микса на лицето си. Изчакайте мирно около 10-15 минути и изплакнете с хладка вода. Нанесете овлажняващ крем и сте готови!

Ето ви един бърз, лесен и натурален начин да се погрижите за себе си.

Добави коментар

Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

Хороскоп

Овен
21 март – 20 април